En misstänkt levande rysk handgranat hittades i Na Jomtien Sewer

PATTAYA:–Bombgruppsofficerare i Najomtien säkrade en misstänkt rysk handgranat som hittades i ett avlopp.

Sprängämnesavdelningens officerare neutraliserade framgångsrikt den bollformade bomben täckt av tejp som hittades i ett 30 centimeter djupt vägtråg bredvid Khao Malako den 25 januari.

EOD-tjänstemän sa att de inte hade sett en sådan enhet tidigare och misstänkte att den hade importerats från Ryssland. Poliser spekulerade att granaten hade dumpats av någon som såg en vägkontroll framför sig.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/