Lokala invånare upprörda över skräp som samlas i Nirun Condo-området

Pattaya-

Lokala invånare nådde pressen av oro för skräp som fortsätter att dumpas och lämnas i området nära Nirun Condo och Soi Bongkot.

De har skickat bilder som beskriver problemet och uppgett att de har försökt få lokala stadstjänstemän att ta itu med problemet i flera månader utan att ha åtgärdat något just nu.

De berörda medborgarna uppger att lastbilar och privata fordon kommer att dumpa stora mängder skräp i området, ofta mitt i natten.

Detta i sin tur lockar asätare till området, inklusive herrelösa hundar, råttor och vilda grisar som båda har setts.

Marken tros vara privatägd mark och inte ägd av staden, vilket är en del av frågan om varför problemet inte har åtgärdats.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/