43-årig thailändsk kvinna greps för att ha stulit väska från kinesisk turist på Disco

Pattaya-

En 43-årig thailändsk kvinna som nyligen tillbringade ett och ett halvt år i thailändskt fängelse för stöld greps på Walking Street efter att en kinesisk medborgare påstås ha fått sin väska stulen av henne på en populär Walking Street nattklubb tidigt i morse.

Huang Siqing, 28 år gammal, uppgav för polisen att den misstänkte och hennes vänner hade tagit ett bord bredvid honom och flirtat med honom. Han sa att han inte var intresserad. Han gick på toaletten, lämnade sin väska på bordet och återvände för att hitta den saknad.
Påsen innehöll hans pass, mobiltelefon, kreditkort och kontanter.


Herr Siqing gick omedelbart till turistpolisens monter på Walking Street och polisen följde med honom till diskotek och misstänkte att kvinnan fortfarande var i området. CCTV på Disco kunde identifiera kvinnan.


De hade rätt i att hon fortfarande var i området och hittades på en annan närliggande nattklubb och greps med väskan i sin ägo.

Den misstänkte har förnekat stölden och hävdar att hon trodde att väskan lämnades från turisten eftersom han inte ville ha den. Polisen tror inte på hennes historia och hon riskerar ytterligare år i fängelse.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/