Över 2 miljoner baht sexleksaker och medicin mot erektil dysfunktion beslagtogs i räd på Nana Plaza

Bangkok-

Sexleksaker, afrodisiaka och falska viagra till ett värde av 2 miljoner baht beslagtogs i går kväll (tisdag) från tio stånd som är verksamma i Nana-området i Bangkok.

Polisen samarbetade med militären och skyddstjänsterna för att genomföra razzian efter flera klagomål från allmänheten av försäljare (verksamma i soi 3/1-området) som säljer olagliga föremål på gatan utan att respektera upphovsrättslagarna. De uppgav också att många turister blev kränkta och störda av föremålen som var till salu.

Allmänna skyddstjänsterna hade redan utfärdat varningar för dem att rensa ut i slutet av förra året men utan resultat. De sa också att en del av de droger som säljs av försäljarna kan vara skadliga och deras typ av verksamhet kan påverka Thailands rykte.
Polisen har åtalat försäljarna för innehav av och distribution av droger utan licens samt för att sälja begränsade obscena föremål. Det stora draget visades framför Lumphinis polisstation.

Det är oklart var de beslagtagna föremålen ska ta vägen.

Prenumerera
KÄLLADaily News
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/