Pattayas polischef har lovat att kasta boken mot två utlänningar som fångats på video köra hänsynslöst i Jomtien-området i Pattaya.

Pattayas polischef har lovat att kasta boken mot två utlänningar som fångats på video när de rider hänsynslöst i Jomtien-området i Pattaya.

Ett videoklipp som ses flitigt på sociala medier visade att de två männen satt fast vid ljusen innan de tävlar mot varandra med en man som setts spräcka sina ben och köra en wheelie.

Ingen av männen bar hjälm eller skjorta.

De kan få fängelse för sina upptåg.

Pattayas stationschef Pol Col Apichai Krobpetch berättade för Daily News Online att han hade beordrat sina män att hitta turisterna. CCTV i korsningen och längs Jomtien Sai 2 studeras.

De skulle åtalas för hänsynslöst fara för allmänheten samt för att inte bära hjälmar, sade han.

Den tidigare åtalspunkten innebär risk för fängelse.

Prejudikat finns; tidigare i veckan tillkännagavs att tre thailändska "big bikers" hade fängslats för att ha kört hjul på motorvägen. Fängelsestraffen suspenderades av domstolen.

I en annan rapport rapporterade Daily News att det inte bara var thailändare som orsakade irritation på vägarna – utlänningar gjorde det också.

Filmen laddades upp till "Page Clip Dang Facebook".

Källa: Daily News

 

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/