Laos man hittas död i sitt rum i Chonburi med dussintals flaskor sprit och energidrycker

Den uppsvällda kroppen av en laotisk arbetare hittades i hans hyrda rum på måndagen efter att han inte hade dykt upp på jobbet på två dagar, uppger polisen.

Muang Chon Buris polisstation larmades klockan 10.30 om att kroppen av Noi, 35, hade upptäckts vid BK-pensionatet i Moo 2-byn Tambon Bang Sai.

Noi arbetade som fiskvagnsbärare på Chon Buri Market.

Wut Songsod, 37, chef för pensionatet, sa att han kontrollerade rummet och hittade kroppen efter att Nois arbetsgivare hade rapporterat laotians frånvaro från jobbet de senaste två dagarna.

Polisen hittade många tomma flaskor med billig vitsprit och energidrycker i Wuts rum.

Kroppen skickades för obduktion på ett lokalt sjukhus, men det misstänks att han druckit ihjäl sig.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/