Pattaya City har en ny polischef!

Pattaya-

Trafik- och brottsbekämpande poliser hälsade sin nya chef med blommor på Pattayas polisstation tidigare i veckan.

Pol. Överste Prawit Chorsang tog över den 18 mars från Pol. Överste Apichai Kroppech, som utnämndes till ställföreträdande befälhavare för Nonthaburis provinspolis och befordrades.

Apichai har varit en konstant figur i Pattaya i över ett år nu och har fått äran för att ha drivit en effektiv och trovärdig polisstyrka och garanterat turist- och lokalsäkerhet. Apichai hade rykte om att arbeta med ett otroligt schema och vara synlig och närvarande på nästan alla större brottsplatser och problem. Han hade också ett positivt rykte om att se till att turister var säkra och att spåra brottslingar som drev turister.

Prawit var polischef i det stridshärjade Yala-provinsen och är en av 1,450 XNUMX ledande kungliga thailändska poliser som ombildats till nya befattningar denna månad.

Prawit ser fram emot sin nya roll och fortsätter att säkerställa att Pattaya är säkert för turister och lokalbefolkningen.

Prenumerera
KÄLLADaily Mail, Pattaya-nyheterna
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/