45-årig thailändsk man dör efter knytnävsslagsmål med omansk turist i Soi Yen Sabai

Pattaya-

Vi rapporterade först om denna incident i går eftermiddag, vi har nu mer detaljer om den här historien. Video med tillstånd av Ruk Siam News.

Ett en-mot-en-bråk bröt ut i Soi Yen Sabai, Pattaya, efter att en 45-årig thailändsk man såg en omansk medborgare prata med sin flickvän framför hotellet Sara Room.

Den thailändska mannen, som heter Ratchawee Chomsawek, ska ha konfronterat sin flickvän Orawan, 34, som sedan lämnade platsen runt 1:30. Hon hade berättat för honom att den omanska mannen hon pratade med bara var en bekant men uppgav för pressen att han var full och inte ville lyssna.

När hon kom tillbaka senare hittade hon Ratchawee med ansiktet nedåt på gatan med blod från hans mun.

Läkare tillkallades och Ratchawee fick HLR innan han fördes till Muang Pattaya-sjukhuset där han dödförklarades.

Medicinska tjänstemän sa att han troligen dog av en bruten nacke efter att ha slagit med Oman National, som bara har identifierats som Muneer och samarbetar med polisen.

Muneer greps i rum 54 på femte våningen i Sara Room utanför vilket slagsmålet hade inträffat.

Han uppgav att den thailändska mannen hade tagit honom i nacken och knuffat honom och ett slagsmål uppstod. Han uppgav att han inte startade slagsmålet och försökte trappa ner situationen men Mr. Ratchawee ville inte lugna ner sig.

Bråket blev ett totalt slagsmål på gatan som flera åskådare bevittnade.

Pol Överstelöjtnant Natthawat Ploenchit vid Pattayapolisen utreder och hoppas att CCTV ska klargöra vad som hände.

Muneer är häktad när detta skrivs och polisen uppger att han samarbetar fullt ut i utredningen.

KÄLLARak Siam, Sanook, Thai Visa
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/