Indisk turist lurad av en indisk medborgare när han stannade kvar i baren, drink och streck

Gågata-

En indisk medborgare på en 724-dagars vistelse blev vän med en annan indier på Walking Street, drack upp en 5,350 XNUMX baht-tablett och flydde sedan och fick den andra mannen att betala.

En indisk medborgare som befanns vara på 724 dagars övernattning, Mr. Maninder Singh, 26, och hans 32-åriga flickvän, Malika Throngream, 32, träffade en indisk turist från samma region, Mr. Sahu Anupam, 31 , igår kväll runt midnatt och bestämde mig för att gå ut för en natt på stan. Herr Anupam trodde att han hade träffat en ny vän, men det visade sig att herr Singh hade andra tankar.

Natten gick dock snabbt söderut när de tre gick till en populär bar på Walking Street. Mr. Singh berättade för Mr. Anupam att han kände ägaren till baren, vilket han inte gjorde, och att ägaren skulle ta hand om dem och ge dem rabatt.

De hade separata papperskorgar men herr Singh och hans flickvän sprang upp en imponerande barflik på 5,350 XNUMX baht på ungefär en timme. När det var dags att betala räkningen sa Mr. Singh och hans flickvän att de skulle prata med hans chefsvän och få dem en rabatt eftersom Mr. Anupam var så imponerad av sin nya vän att han erbjöd sig att betala räkningarna, eftersom Mr. Singh påstås ha sagt att han skulle få räkningen vid nästa mötesplats.

Mr. Anupam gav Mr. Singh 6000 baht att ge till den påstådda chefsvännen för att betala räkningen.

Men istället för att gå och prata med en chefsvän, flydde både Mr. Singh och hans flickvän baren med 6000 baht och hävdade att de skulle på toaletten, vilket lämnade stackars Mr. Anupam att stå för notan och knappt 6000 baht.

Som tur var vägrade Anupam att bli ett offer och rapporterade händelsen till turistpolisen. Snabbt arbete av CCTV och turistpolisen hittade paret som fräckt åt på en restaurang inte långt från brottsplatsen.

Herr Singh och hans flickvän arresterades och åtalades. Mr. Singh kommer att utvisas efter att ha ställts inför anklagelserna för alkoholbrottet. Majoriteten av Mr. Anupams pengar återfanns.

Herr Singh svarade inte på några förfrågningar om kommentarer. Herr Anupam sa att han var mycket imponerad av Pattayapolisens arbete och att han skulle vara mer försiktig med att lita på främlingar i framtiden.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/