2-årig bebis allvarligt skadad i bråk med påstådd polisvolontär vid poliskontroll

Pattaya-

En mamma har hävdat att hennes tvååriga son slogs medvetslös av en polisvolontär som använde en knast i natt.

Föräldrarna till barnet skulle ut och äta i går kväll i Soi Khao Talo, Pattaya, när de såg en poliskontroll och backade på sin motorcykel för att undvika böter. De uppgav ursprungligen att det berodde på att man saknade hjälm, men det har kommit ut mer information om att maken har ett drogproblem.

Kanya Tomklang, 25, sa att en man klädd i svart hoppade ut ur skuggorna och attackerade dem och slog hennes son Sila Ninkham eller "Sam" på bara två år.

Hon sa att mannen fortfarande inte var nöjd med vad han hade gjort – han höjde sin batong för att slå igen när maken och pappan sparkade ut för att förhindra ytterligare skada.

Familjen lyckades ta sig undan.

De skyndade till en klinik men när de upptäckte att den var stängd tog de sig till Bang Lamungs sjukhus där barnet fick tre stygn till ett allvarligt huvudsår.

När reportrar pratade med mamman började barnet kräkas och fördes till ett annat sjukhus för mer akut behandling.

Mamman hade sagt: "Vi ville bara undvika böter - är det så allvarligt att det motiverar detta?"

I eftermiddags kallades barnets pappa (bilden) till polisstationen för att ge sin sida av saken. Han testades för droger och erkände att han använde meth och det var därför de försökte undvika checkpointen. Han sa dock att skadorna på bebisen var oacceptabla, men verkade erkänna att han kan ha slagit till volontären tidigare då historien först rapporterades.

Polistjänstemän uppger att polisvolontären kommer att ge sin sida av historien och intervjua i kväll. Vi kommer att ha mer senare om denna utvecklingshistoria. Sociala medier på den thailändska versionen av den här historien har blossat upp i ilska, men tjänstemän varnade för att det fanns mer i historien och för att låta volontären berätta sin sida av historien.

Barnet är fortfarande på sjukhus i allvarligt tillstånd vid presstid.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/