Chinese Tour Bus vänder i Jomtien, sju kinesiska medborgare skadade

PATTAYA:–Sju kinesiska turister skadades när deras turnébuss välte på Sukhumvit Road i Jomtien Beach.

Ambulanspersonal förde de oidentifierade offren till Pattaya Memorial Hospital efter att den Bangkok-registrerade bussen föll i en dräneringskanal på en trafikö framför Ambassador City Hotel den 25 mars. Sexton andra passagerare var oskadda.

Chauffören Paitoon Chaisombat, 40, sa att han svängde för att undvika att köra på en lastbil framför sig och förlorade kontrollen över bussen. Den sladdade av den regnhaltiga vägen i diket.

Prenumerera
KÄLLADaily Mail
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/