Van Driver lämnar tillbaka plånboken till sydkoreansk turist med 20,000 XNUMX baht, kreditkort

Föraren av en passagerarbil från Bangkok-Pattaya lämnade tillbaka en plånbok med Bt20,000 XNUMX kontanter till en sydkoreansk turist på onsdagskvällen efter att han hittat den i skåpbilen.

Turisten, Koo Seungwan, 32, lämnade in ett klagomål till Pattayas polisstation om att han tappade sin plånbok på passagerarbilen som tog honom från Bangkok till fronten av Soi Jomtien 12.

Turisten sa att plånboken innehöll kontanter i olika valutor värda 20,000 XNUMX Bt, samt hans kreditkort.

Senare informerades polisstationen av trafikradioprogrammet JS100 om att föraren av skåpbilen, Wanit Phukaengduan, 49, hade ringt programmet för att rapportera att han hittat plånboken.

Wanit sa att han skulle återvända till Pattaya för att lämna tillbaka plånboken inom två timmar.

Koo tackade föraren för att han lämnade tillbaka plånboken. Det är okänt om han erbjöd någon form av belöning till den ärliga föraren.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/