Det thailändska folkhälsodepartementet kommer att åtala massagesalongen där en utländsk turist dog denna vecka

Det thailändska folkhälsodepartementet kommer att åtala massagesalongen där en spansk man dog under en "oljemassage".

Tidigare rapporter tydde på att Vincente Fernandez dog i centrala Pattaya-anläggningen av ett befintligt tillstånd medan han genomgick vad som beskrevs som en "bukmassage".

Dr. Natthawut Prasertsiripong sa att undersökningar visar att massagesalongen i fråga inte hade någon rätt att annonsera som en hälsomassagebutik och inte hade någon licens för hälsomassage.

Dessutom var den enda av personalen som inte var kvalificerad att ge hälsomassage den som hade gett den spanske mannen sin behandling.

Butiken, som heter Lotus Massage, riskerar böter på 40,000 50,000 baht för att ha annonserat för en hälsomassage och ägaren kan få fängelse i sex månader och/eller böta XNUMX XNUMX baht för att inte ha den nödvändiga licensen.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/