Invånare i centrala Pattaya klagar över att nästan 3 miljoner baht har spenderats på dränering och att deras gator fortfarande är översvämmade

Pattaya-

Invånare i centrala Pattaya klagar på att nästan 3 miljoner baht i vägarbete har misslyckats med att lindra översvämningarna som det riktade sig mot.

Nattapong Santaveesuk från stadens ingenjörsavdelning turnerade på två sidogator i Soi Arunothai Community med grannskapsrepresentanten Amnuay Muangthong den 22 april.

Invånare som bor på Soi Charoensuk och Soi Udomsuk sa att deras gator revs sönder, nya dräneringsrör lades och att vägen återuppstod, allt med målet att få slut på år av kroniska översvämningar.

Det fungerade inte.

Trots de 1.3 miljoner baht som spenderats på Soi Udomsuk och 1.6 miljoner som spenderats på Soi Charoensuk fortsätter båda gatorna att svämma över och det tar lång tid att dränera, klagade grannar.

Båda projekten, som avslutades den här månaden, är under garanti i ytterligare två år, så entreprenörer kan skickas tillbaka för att riva upp vägarna igen för att fixa det de inte lyckades med första gången.

Staden installerar för närvarande nya avlopp och tar bort gamla dräneringssystem på Second Road i ett försök att även lösa översvämningar på Beach Road.

Källa: Daily Mail pattaya

KÄLLADaily Mail
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/