100,000 XNUMX baht i kontanter hittades i graven i Pattaya

PATTAYA:–

Sawang Boriboon-medlemmar och volontärer som städar gravar och kremerar de utan familjemedlemmar grävde upp en oväntad överraskning från en gravplats: 100,000 XNUMX baht i kontanter.

Pengarna – 98,000 2,000 i helt nya sedlar och 60 2017 baht i rufsade sedlar – upptäcktes i graven till Poon Korn, som dog vid XNUMX års ålder i januari XNUMX. Graven hade cementerats men öppnades för att rengöra benen och förbereda kvarlevorna för kremering.

Sawang Boriboons räddningschef Prasit Thongtidcharoen sa att pengarna kommer att användas för att göra meriter för att tillägna den avlidne och för att stå som värd för dagens sång för välsignelser från döda människor och hängivenhet till Poon.

Källa: Daily Mail

KÄLLADaily Mail
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/