Hans Majestät Kung Rama X gifter sig, Thailand har en ny drottning

Hans Majestät Kung Maha Vajiralongkorn Bodindradebayavarangkun har utfärdat ett kungligt kommando som förklarar general Suthida Vajiralongkorn na Ayudhya till drottning av Thailand, med verkan från och med den 1 maj.

Enligt Royal Gazette har HM kungen gift sig med general Suthida Vajiralongkorn na Ayudhya "lagligt och i enlighet med kunglig tradition."

Den nya drottningen betraktas som en medlem av kungafamiljen, heter det.

Redaktörens anmärkning: Alla kommentarer måste säkerställa att de följer thailändsk lag.

Prenumerera
KÄLLARoyal Gazzette
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/