Lokala invånare klagar över tillståndet i området nära Nirun Condo, avfallsuppbyggnad

 

Soi Bongkot 8-

Bredvid Nirun Condo i centrala Pattaya ligger ett stort skogsområde som har varit källan till frustration för lokalbefolkningen under ganska lång tid nu.

Vi har rapporterat om detta tidigare, eftersom området, som är cirka 4 till 5 rai långt, har blivit en dumpningsplats för skräp. Gatan är omgiven och kantad av skräp och skogsområdena är täckta av olika sopor, inklusive möbler, soppåsar, mat, gamla kläder, byggmaterial och mer.

Invånarna bad om att lokala medier, inklusive oss, skulle filma och ta fotografier av området när de försöker uppmärksamma kommunens och lokala tjänstemän på frågan.

Det har tidigare städats men området är fortfarande en dumpningsplats och ser nu, med lokalbefolkningens ord, värre ut än någonsin.

Det skogsklädda området har också lockat enligt invånarnas dussintals herrelösa hundar, råttor, insekter och till och med vildsvin har påståtts ha setts i området grävandes genom sophögarna. Invånarna säger att soi är farlig att gå på grund av antalet djur som området har lockat till sig som ibland kommer att jaga lokalbefolkningen och turister.

Här är några bilder och en video som vi tog i eftermiddags.

https://www.facebook.com/Thepattayanews/videos/2345123945773104/

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/