Narkotikamissbrukare med kniv greps efter att ha hotat i lagar, attackerat tjänstemän-Video

Pattaya-
Klockan 130 i eftermiddags, den 27 maj 2019, svarade Banglamung och Pattaya Police på ett samtal om en man som verkade vara på droger och hotade sina svärföräldrar på Soi 31 utanför Sukhumvit

.
Vid ankomsten hittade polisöverste Chakthip Parapuntakul från Banglamungs polisstation Bunsri Dasom, 40 år gammal, i ett mycket berusat och drogat tillstånd med en stor kniv som agerade fientligt mot alla.

Herr Dasom vägrade att kapitulera och poliser var tvungna att med våld ta ner honom. Han skadade en polisman genom att hugga honom i armen. Polismannen, som inte är namngiven, fördes omedelbart till ett lokalt sjukhus.

Det krävdes nästan åtta poliser för att ta ner mannen eftersom han var i ett maniskt tillstånd och vägrade att följa. De var tvungna att använda flera uppsättningar handbojor för att kontrollera honom. Han fördes till polisstationen för flera anklagelser, inklusive attack mot en polis och innehav av narkotika.

Husägaren och före detta svärmor Mrs. Saeng Singsoeur, 64, uppgav att Dasom hade varit gift med sin dotter en tid men de hade gjort slut efter att han arresterades flera gånger för droger. Han hade nyligen släppts från fängelset i april bekräftade polisen för Pattaya News för ett straff för narkotikainnehav.

Herr Dasom hade bett om förlåtelse och fick en ny chans när han släpptes av familjen att flytta tillbaka till hemmet. Men hans drogvanor fortsatte och eskalerade till punkten för dagens incident. Polisen hittade flera droger i hans rum, främst yabba och Crystal metamfetamin.

 

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/