Thailändsk man räddar två tonåringar från att drunkna i Sattahip, men dränker sig själv efter

Kredit Tnews

En man från Udon Thani lyckades rädda två tonåringar från att drunkna från en Sattahip-strand i Chon Buri söndagskvällen den 10 juni 2019 bara för att drunkna sig själv, uppger polisen.

Polisen sa att Wutthichai Charoentham rusade ut i havet efter att ha sett två tonåringar ropa på hjälp vid 4-tiden men han slogs omkull av en stor våg och drunknade.

Polisen citerade en släkting till Wutthichai som sa att han såg de två tonåringarna bäras ut till havet av en stor våg och hoppade i vattnet efter att ha hört deras rop på hjälp.

Wutthichai lyckades knuffa de två tonåringarna tillbaka till stranden men en annan stor våg slog honom och utmattad av hans ansträngningar bars han ut till havet och drunknade.

De två överlevande identifierades som Singha Wangprai, 15, och Suthang Wangprai, 15.

Polisen sa att Wutthichai, bosatt i Udon Thanis Muang-distrikt, hade tagit sin fru och deras barn för att besöka stranden.

Dykare från Sawang Rojanatham Sathan Sattahip hittade Wutthichais kropp på havsbotten cirka 200 meter från stranden.

Kredit: Nationen

KÄLLANationen, thailändskt visum
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/