Pattaya Music Festival träffar staden i helgen, en av årets största evenemang för Pattaya!

Pattaya-

Denna helg, den 14:e och 15:e juni, anländer Pattaya Music Festival, som tar över staden när nära hundra kända musikalartister rockar staden i ett av årets största evenemang.

Tiotusentals turister, främst inhemska, förväntas besöka staden för den två dagar långa festivalen som är fri entré och har många av de mest kända akterna i hela landet som spelar på flera scener över hela staden.

Pattaya-nyheterna kommer att vara live under festivalens båda dagar och kommer att ge dig alla höjdpunkter om du inte har möjlighet att delta personligen.

Här är några detaljer för evenemanget:

Strandvägen kommer att vara avstängd helt för all trafik från 4:2 till 30:14 den 15 och XNUMX.

Betydande trafikförseningar väntas. Offentliga skyttlar kommer att finnas på plats runt staden för att få besökare till evenemanget.

De viktigaste scenerna är följande:

Dusit Curve vid toppen av Beach Road bredvid Dusit Hotel

Centrala Pattaya på stranden nära centrala Pattaya Klang

Jomtien vid den kommunala sportparken (nära Dongtan Beach)

Mindre scener kommer att sättas upp på Central Festival, Terminal 21 och platser i hela Beach Road.

Toalettbilar kommer att sättas upp runt Beach Road.

Godkända försäljare och mattält kommer att sättas upp längs Beach Road. Obehöriga handlare kommer att få böter på 2000 baht.

Drönare är förbjudna. Trådlösa mikrofoner är förbjudna.

Det kommer att finnas flera säkerhetskontroller längs strandvägen som du måste passera för att delta i konserterna.

Konserterna är GRATIS.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/