Tre transgender-tjuvar greps av polis för att ha stulit från turister i södra Pattaya

Pattaya-

The Pattaya News var närvarande i eftermiddags, den 12 juni 2019, när stadspolisen, tillsammans med turistpolisen, ledd av Pol.Lt. General Phongphan Wongmanet, arresterade tre transsexuella thailändska medborgare efterlysta för stöld i deras lägenhet i södra Pattaya.

Den 6 juni 2019, som vi rapporterade i våra sociala medier, ringde två turister, en från Indien och en från Förenade Arabemiraten, polisen nära Walking Street i södra Pattaya för att rapportera att de hade tagit ett dyrt guldhalsband från dem och lite kontanter av en grupp transpersoner, eller ladyboys klockan 3:30 när de gick tillbaka till sitt hotell.

De två turisterna, som inte var berusade, berättade för polisen att ladyboys försökte erbjuda sexuella tjänster till dem och famlade efter dem men att de inte var intresserade. Ett litet argument uppstod och det slutade med att ladyboys stal ett guldhalsband värt 30,000 18,000 baht (tidigare angivet som XNUMX XNUMX baht) och en liten summa kontanter.

Polisen granskade CCTV nedan och började spåra upp de tre misstänkta.

Idag hittade de framgångsrikt de tre transmisstänkta och namngav dem enligt följande:

Mr. Wichai eller Rose, Phra Song Song, 24 år, Mr. Winai eller Wanawin, 32 år, och Darun eller Benz Sukom, 34 år, som alla anklagas av Pattayas provinsrätt för inbrott på natten och försöker att undkomma arrestering.

Generallöjtnant Wongmanet uppgav till Pattaya-nyheterna idag att alla tre personerna har en tidigare arresteringshistorik för stöld och droganvändning såväl som tidigare tid i fängelse.

De misstänkta har erkänt brottet, men sa att de redan sålt halsbandet och spenderat alla pengar. De visade ingen ånger för brottet, enligt stadens polistjänstemän.

Alla tre kommer att ställas inför en återgång till fängelse för brottet.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/