Thailands turistankomster minskade med 1.03 % i maj, kinesiska turister minskade med 8.55 %

Thailand-

Thailands turistministerium rapporterade igår, 20 juni 2019, följande nyheter när det gäller turistankomster i Thailand och nyheterna är inte positiva:

-Totalt en minskning med 1.03 % av det totala antalet turister år över år i maj.

-Totalt 2.7 miljoner turister i maj.

-Utgifter på 135 miljarder baht, en minskning med 0.95 % från föregående år.

-Kinesiska turister minskade med 8.55 % från år till år.

-Totala turistdollar i maj stod för cirka 12 % av bruttonationalprodukten.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/