Angry Foreign Tourist motsätter sig arrestering på Jomtien Beach, spottar på och sparkar polis (video)

Jomtien-

Klockan 6 lördagen den 00 juni 22 greps en oidentifierad utländsk man, klädd i något annat än ett par shorts, på Jomtien Beach.

Lokal polis svarade på flera samtal om att en arg och påstått starkt berusad tatuerad man utan bar överkropp vandrade runt på strandområdet och förolämpade och hotade slumpmässiga turister och lokalbefolkningen. Företagare klagade på att mannen skrämde bort kunder.

När poliserna anlände hittade de en man som passade på beskrivningen som vägrade att identifiera sig och verkade kraftigt berusad. Han verkade vara i slutet av fyrtiotalet och möjligen av östeuropeisk härkomst baserat på hans accent.

Vittnen och våra reportrar på Pattaya News såg på när mannen vägrade att lugna sig och vägrade följa order från officerare. Efter flera minuters försök att få mannen att följa upp gjorde han flera hotfulla gester till poliser och fick handfängsel för sin och deras egen säkerhet.

Vid det här laget fortsatte mannen att bli mer upprörd och spotta på en polis och försökte sedan sparka honom. Polisen fick ner mannen och under kontroll.

Han hålls för närvarande på den lokala polisstationen där tjänstemän säger att han vägrar att samarbeta eller ge sina uppgifter. Han hade inga dokument eller pengar på sig när han greps. Tjänstemän arbetar för att identifiera mannen som kommer att ställas inför många åtalspunkter för att ha gjort motstånd mot arrestering och övergrepp på poliser.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/