Populära Jomtien Hotel fullt av turister stängt över påstådd egendomstvist, turister vräkts utan förvarning

Jomtien-

Igår eftermiddag, den 24 juni 2019, anlände lokala tjänstemän och poliser till Euro Star Jomtien Beach Hotel som ligger på toppen av Jomtien Beach Road nära Dongtan Beach för att stänga av hotellet och avhysa dussintals turister i processen.

Hotellet, som enligt ledningen är inblandat i en fastighetstvist med deras holdingbolag, fick ett strömavbrott, säkerhetssystem borttagna och hävdade att tjänstemän konfiskerade deras sprit- och vinsamling.

Turister som bodde på hotellet vräktes utan förvarning. Några var på sina rum och några på hotellets restauranger. Flera kom tillbaka utan föranmälan eller varning om att hotellet skulle stängas. Många turister uppgav till den samlade pressen att de hade bokat månader i förväg. Det var inte direkt klart om de skulle få en återbetalning för frågan.

Ledningen för hotellet uppgav att de hade gjort ett officiellt klagomål till Pattayas polisavdelning angående hur avhysningen hanterades och hur den i många fall lämnade turister strandade.

Det fanns ingen omedelbar kommentar från holdingbolaget och inte heller The Pattaya News har specifika detaljer om den juridiska egendomstvisten.

Metallstolpar har satts upp över ingången till hotellet för att blockera åtkomsten vid denna tidpunkt.

Håll utkik på The Pattaya News för mer utveckling.

Prenumerera
KÄLLAThailändskt visum, 77Jowo
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/