Thailändska immigrationstjänstemän jagar nu efter överstayers på flygplatsen

Bangkok-

Naew Na Thai news publicerade bilder och rapporterade att i helgen flera immigrationsagenter, tillsammans med militära tjänstemän och till och med en hund, nu inspekterar flygplatsen regelbundet och ber slumpmässiga passagerare om sina pass för att hitta utlänningar som övernattar innan de lämnar landet.

Det rapporterades att de stannade slumpmässigt dussintals utlänningar innan de kunde nå incheckningen i hela terminalen och vid ankomstområdet till flygplatsen. De bad om utlänningspass för att inspektera om de var på översta vistelse eller inte.

Dessutom rapporterades det av Naew Na news att de också gick igenom parkeringarna och taxi- och bussavlämningsområdet och valde ut utlänningar på måfå för att inspektera deras pass.

Tjänstemän kommenterade inte vad som skulle hända om någon hittas på översta vistelse och om de skulle få betala böter som vanligt eller om de skulle föras till immigrationsfängelset.

Naew Na rapporterade att inga utlänningar som övernattat hittades i helgens kontroller men att svepningarna skulle fortsätta.

Prenumerera
KÄLLANaew Na News
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/