Electronic Balance Board exploderar under laddning i Pattaya, skadar ägaren och nästan bränner ner hans hem

Pattaya-

Korakat Karndee, 39 år gammal, hade precis slutat använda sin elektroniska balansbräda, en enhet som används för träning och som säljs mycket över internet och i Pattaya och hade placerat den på laddaren i hans sovrum i sitt hem i södra Pattaya tidigare i veckan.

Han använde toaletten när han hörde en stor explosion som satte eld på hans sovrum ... källan, hävdar han, var den elektroniska balansbrädan som exploderade.

Han försökte släcka branden på egen hand, men den fortsatte att sprida sig och han fick brännskador samtidigt som han gjorde det.

Han ringde brandräddningstjänsten i Pattaya och de reagerade snabbt och lyckades släcka branden och hitta den påstådda gärningsmannen, resterna av balansbrädan som är på bilden ovan.

Mr. Karndee namngav inte det specifika märket för balansbrädan eller var han köpte brädan ursprungligen.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/