Polisen arresterar och bötfäller flera unga arabiska medborgare för att ha tävlat med motorcyklar i Pattaya

Pattaya-

Tidigt i morse, den 6 juli 2019, efter många klagomål från lokala invånare, kom Pattaya-polisen och trafikpolisen till Soi Yensabai nära Walking Street i Pattaya där rapporter hade kommit om att stora grupper av unga arabiska män ständigt tävlar och kör motorcyklar farligt i området .

Polisen grep sammanlagt ett dussintal män, beslagtog deras cyklar och bötfällde dem med ett okänt belopp. De flesta av cyklarna är anpassade mot thailändsk lag och kommer att behöva återlämnas till ett lagligt tillstånd på bekostnad av ägaren av cykeln.

Polisen har slagit ner på högljudda avgaser, racing och skräddarsydda cyklar i Pattaya sedan en rysk turist dödades av en fortkörande motorcykel som påstås ha tävlat några veckor tidigare.

De sociala medierna från Pattaya-nyheterna fick många lokala invånare att klaga och uppgav att stora grupper av arabiska män ofta tävlade i detta område utan hänsyn till fotgängare eller annan trafik.

Pattaya-polisen har fått nog och de sa att razziorna och tillslagen mot racing och anpassade cyklar kommer att fortsätta.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/