Wind Mill GoGo Raided av Pattaya Police, Påstådd minderårig prostitution hittas säger polisen

Pattaya-

Under de tidiga morgontimmarna den 5 juli 2019 slog Pattayas turistpolis och ordinarie polis, tillsammans med hjälp från Immigration, till den populära Windmill Gogo som ligger på Soi Diamond utanför Walking Street Entertainment-området i Pattaya.

Tillkännagavs först igår på Pattayapolisens officiella Facebook https://web.facebook.com/pattayapoliceman/  de har nu lämnat mer information om de påstådda brotten.

Under ledning av överstelöjtnant Piyapong Ensarn, polisinspektör för Pattayas turistpolis, slog de till mot väderkvarnen efter ett anonymt tips om att det förekom olaglig exploatering av prostitution med en person under arton år i lokalerna.

Turistpolisen uppger att de upptäckte en 16-årig thailändsk tjej som arbetade på anläggningen, som påstås tillhandahålla sexuella tjänster åt kunder. Enligt ett uttalande från en anställd på gogo använde hon ett falskt id-kort. Flickans namn har undanhållits på grund av hennes ålder.

Polisen uppger att med hjälp av en hemlig informant och markerade anteckningar arrangerade Pattaya Police en transaktion för 4000 baht (ungefär etthundratjugo dollar amerikansk valuta) för att träffa den minderåriga flickan på ett hotellrum för sexuella tjänster.

När de kom fram till hotellrummet tog Pattaya-polisen flickan i skyddsförvar och slog till mot gogo för ytterligare information, och hittade de markerade anteckningarna som bevis på prostitution enligt deras uttalande.

De grep tre anställda, som de inte nämnde för pressen i nuläget eftersom rättsliga förfaranden fortsätter för närvarande.

Pattaya Police uppgav att de kommer att fortsätta att ge uppdateringar om detta fall och att tre stora anklagelser för närvarande läggs mot platsen för de påstådda brotten:

  1. Människohandel på grund av att man söker olagliga förmåner från prostitution från en person under arton år, dock över femton år.
  2. Äga och driva en prostitutionsbaserad verksamhet. inklusive åtal för den personal som arresterats för hantering, kontroll och vård av prostitution.
  3. Uppmuntra ungdomar att bete sig olämpligt.

Pattaya-polisen uppger att utredningen och åtal pågår för närvarande.

Det är inte första gången som väderkvarnen ställs inför juridiska frågor. De har tidigare blivit razzia av polis för påstådd prostitution i lokaler samt påstådda explicita sexshower som stred mot thailändsk lag.

https://www.mirror.co.uk/news/world-news/police-raiding-illegal-thai-brothel-9816866

https://www.newsflare.com/video/169600/crime-accidents/awkward-moment-tourist-is-caught-with-hooker-during-police-raid-on-gogo-bar?a=on

 

Källa: Pattaya Police Facebook, Pattaya Tourist Police

 

 

KÄLLAPattaya Police Facebook
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/