Tre thailändska män greps i Pattaya i narkotikasting med stora mängder Yabba och Crystal Meth

Pattaya-

Pattayas polis, ledd av Pattayas polischef, överstelöjtnant Prawit Chooseng, meddelade att tre thailändska medborgare greps i eftermiddags i samband med en narkotikahandelsrelaterad arrestering.

De tre männen, Mr Thada Komomal 29 år gammal, Mr Noppol Tidchankot, 23 år gammal och Mr Golf Norasak, 35, fångades efter att en hemlig informatör ordnade ett köp av de tre männen på en lokal parkeringsplats. Dessutom omhändertog polisen männens fordon som var inblandade i narkotikaaffären.

De tre männen ska ha sålt till lokalbefolkningen och turister i området under en tid och har haft ett omfattande knarknätverk enligt polisen. Som bilderna visar letar polisen fortfarande efter insatsens hjärna och arbetar med att identifiera denna person.

Totalt togs 832 gram kristallmetamfetamin och 6700 yabba (En pillerversion av metamfetamin) piller i denna byst.

Alla tre männen riskerar en betydande tid i thailändskt fängelse.

Överstelöjtnant Chooseng uppgav att åtminstone en av männen, Mr. Norasak, har två tidigare narkotikahandelsbrott under 2006 och 2012 och detta är inte hans första möte med lagen.

 

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/