Tjuven stjäl motorcykel, lämnar efter sig ett tvåårigt barn som lämnades ensam med cykeln när familjen handlade

Pattaya-

PATTAYA:–En tjuv stal en Pattaya-mammas motorcykel men lämnade efter sig en föräldralektion för kvinnan som lämnade sitt litet barn ensamt på tvåhjulingen.

Apichaya Kedklai, 23, och hennes mamma Sukanya, 49, gick till polisen den 16 juli för att rapportera att någon hade tagit hennes svarta Yamaha Fino efter att ha tagit bort hennes 2-åriga dotter från sätet.

Mamman erkände att hon hade lämnat barnet ensam på cykeln, med nyckeln i tändningen, medan hon och hennes mamma handlade i Noy Fresh Vegetables monter på Rattanakorn Market på Soi Khao Talo den 16 juli. De hävdade att de bara var borta under en kort tid.

Kvinnorna hävdade också att de hade bråttom men höll ett öga på barnet. De påstod att de tittade bort i bara en minut och plötsligt stod lilla Nada bredvid dem och cykeln var borta.

Polisen utreder händelsen och granskar CCTV i området.

Prenumerera
KÄLLADaglig post
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/