Lokala invånare och turister fortsätter att klaga på Bali Hai Pier - den här gången, den övergivna "nya" fontänen

Bali Hai Pier-

Lokala invånare i Pattaya har klagat på en dansande vattenfontän vid Bali Hai-piren i Pattaya efter att den har slutat fungera.

Här är ett foto av fontänen i bättre dagar:

Lokalbefolkningen har uppmanat stadens och Bali Hai-tjänstemän att vidta åtgärder mot den övergivna fontänen. Denna dansande fontän har imponerat på turister vid Bali Hai Pier tidigare som ett nytt landmärke i Pattaya, men på mindre än ett år har den blivit inaktiv och förfallen på grund av bristande förebyggande underhåll.

Den dansande fontänen var tidigare planerad till två föreställningar om dagen, en på morgonen från 7:30 till 9:30 och en på kvällen från 4:10 till XNUMX:XNUMX.

Nu har föreställningarna slutat eftersom flera delar är trasiga i fontänen och är också en säkerhetsrisk. Lokalbefolkningen hoppas att myndigheterna kommer att vidta åtgärder och åtgärda problemet genom att lyfta fram denna fråga för lokalpressen, inklusive The Pattaya News.

Så här ser det ut idag:

Detta kommer efter flera klagomål och höjdpunkter från lokalpressen, inklusive The Pattaya News, över skicket på strandpromenaden som också är mindre än ett år gammal.

Här är strandpromenaden idag:

 

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/