Fem utländska turister skadades när kranbil kolliderade med minivan i Chonburi

Sri Racha- Fem utländska turister har ådragit sig skador efter att en kranbil har kolliderat med en minivan igår, den 1 augusti 2019. Räddningstjänsten underrättades om en olycka nära en korsning i Nongkham.

De kom till platsen för att hitta en skadad minivan på vägen och i närheten hittade en kranbil. Fem utländska turister i minivan fick lindriga till medelstora skador. De fördes till ett lokalt sjukhus. Vittnen säger att kranbilen svängde vänster från en sidoväg in på huvudvägen när den kolliderade med minivanen.

Polisen utreder ytterligare orsaken till olyckan och förhör de båda inblandade förarna.

FOTO: Peao Yeng Tai Sri Racha Rescue (Bypass 3)

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/