Motorcykelförare skadad i kollision med buss i Chonburi

Chonburi – En motorcykelförare har fått benskador efter att ha kolliderat med en buss i Don Hua Lor i morse. Räddningspersonal underrättades om olyckan klockan 7:30 vid Don Hua Lor-korsningen, Mueang Chonburi-distriktet.

De kom till platsen för att konstatera att en man på en motorcykel hade ramlat framför en buss. Motorcykelförarens ben satt fast och han kunde inte röra sig. Räddningsarbetare hjälpte honom innan han fördes till ett lokalt sjukhus med lindriga skador.

Polisen fortsätter sin utredning för att fastställa orsaken till olyckan eftersom de var begränsade vittnen.

BILDER: Dragon Rescue Chonburi 7207

KÄLLADragon Rescue
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/