Thailändare vinner på lotteriet med hjälp av nummer som hittats på dödsplatsen för en utländsk "big biker" i Ban Chang

Resultaten av regeringens nationella lotteri kom ut i går, och som många thailändska svor skulle hända, kom ett kusligt nummer upp som var närvarande vid dödsplatsen för en utländsk Big Biker och en ung thailändsk bartjej i Ban Chang den 23 juni 2019 .

Att vinna stora summor för många människor var det tvåsiffriga numret "58".

Efter att en nordamerikansk och en thailändsk bartjej dog i Ban Chang den 23 juli 2019, i en stor cykelolycka, Thaivisa körde en historia som sagt lokalbefolkningen var övertygade om att en obesvarad ande kallad "Tua Tai Tua Then" var på jobbet. (Kredit Thai Visa)

Olyckan som krävde livet av Joseph, 49 och Nadda, 19, inträffade på samma plats som en annan motorcyklist dog någon gång tidigare.

I olyckan den 23:e täckte offrens kroppar vägmarkeringar med nummer 58 och 18, rapporterade Sanook.

Thailändarna sa att en eller båda numren var tvungna att komma upp men de flesta utländska affischer kastade bort hela förslaget om sprit och lottonummer. De tyckte det var kusligt.

En kallade Thailand "The Hub of Stupidity" och en annan sa att det var "skräp och sjukt" att använda siffror för att spela på lotteri på det här sättet.

Alla var inte överens, men nu har många thailändare vunnit med siffran 58.

Sanook sa att hårstråna på baksidan av thailändska nackar reste sig när statens lottonummer tillkännagavs i dragningen den 1 augusti.

Thai's på sociala medier använde händelsen för att säga att utlänningar som inte trodde att andan var på jobbet nu visade sig ha fel.

KÄLLAThai visum
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/