Pattayapolisen ökar säkerhetsåtgärderna efter bombattentat i Bangkok, förklarar Pattaya säkert för turister och invånare

Pattaya-polisen tillkännager ökade säkerhetsmätningar efter bomber i Bangkok Pattaya –

Pattaya-polisen har bekräftat att Pattaya är säker efter att de ökat säkerhetsmätningarna efter bomber i Bangkok igår, fredagen den 2 augusti, 2019. I natt satte Pattaya-polisen upp checkpoints på Sukhumvit-vägen i södra Pattaya.

De kontrollerade varje fordon som går igenom kontrollpunkter. Överstelöjtnant Saranphong Maithongkunthorn vid Pattaya City Police säger: "Efter bomber i Bangkok vill vi se till att människor och turister i Pattaya är säkra."

– Vi har inte hittat några misstänkta föremål eller personer i området. Om någon ser något misstänkt, ring polisen."

Polisen såg också till att förarna inte var berusade och hade rätt körkort och legitimation för att köra. Polisen uppgav till The Pattaya News att slumpmässiga kontrollpunkter och slumpmässiga stopp av misstänkta personer kommer att fortsätta under de närmaste dagarna.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/