Thailands turistminister besöker turistplatser, försäkrar turister att Thailand är säkert

Arkivfoto, thailändsk turistminister.

Thailands nyutnämnde minister för turism och sport var i Chinatown i Bangkok i går kväll, den 2 augusti 2019, och försäkrade utländska turister att allt var bra i Thailand trots en serie bombningar och bränder i huvudstaden i går morse.

Pipat Ratchakitprakarn gick med tjänstemän från turistmyndigheten i Thailand och turistpolisen på en PR-övning på Yaowarat Road.

"Jag är här för att försäkra utländska turister att Thailand är säkert," sa han. "Ärendet behandlas av regeringen".

Bilder visade Pipat chatta glatt med utländska turister som njuter av Chinatowns liv.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/