Banglamung Röda Korset tillhandahåller en måltid för Pattayas häktade fångar på mors dag

Banglamung Röda Korset tillhandahåller en måltid för Pattayas häktade fångar på mors dag

Banglamung –
Igår, den 9 augusti 2019, tillhandahöll Röda Korset i Banglamung en speciell måltid till lokala kvinnliga fångar innan mors dag.

Vid Pattaya Remand Prison, ledd av Banglamung District Chief Amnart Jaroensri, som också är president för Banglamung Röda korset, presenterade en speciell måltid för kvinnliga fångar före Mors Dag på måndag.

Mors dag kommer att vara den 12 augusti i år, vilket är födelsedagen för drottningmodern Sirikit Kitiyakara, mor till Hans kungliga majestät Kung Maha Vajiralongkorn Bodindradebayavarangkun, som markerar hennes 87-årsdag.

Det finns 580 kvinnliga fångar i fängelset som har fått en speciell måltid och nödvändiga dagliga föremål.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/