Pattaya-tjänstemän önskar Hennes kungliga majestät drottningmodern ett mycket grattis på födelsedagen

Pattaya –
Pattaya City-tjänstemän har undertecknat välönskningsmeddelanden till Hennes kungliga majestät drottningmodern Sirikit med anledning av hennes majestäts födelsedag i helgen.

I Pattayas stadshus leddes undertecknandet av Pattayas borgmästare Sontaya Khunpleum.

Tjänstemän har skrivit på önskemeddelanden framför porträttet av Hennes Royak Majestät Drottningmodern för att önska henne en grattis på födelsedagen.

Hennes födelsedag och mors dag är imorgon den 12 augusti i Thailand.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/