Tonåring räddad efter att ha försökt hoppa från en fotgängare i Pattaya

Pattaya-

Räddningspersonal och Pattaya News underrättades om en incident vid en gångväg i Pattaya sent i eftermiddags, den 14 augusti 2019.

De kom till platsen för att hitta lokala invånare hade stoppat en tonårsflicka som hoppade från gångvägen till motorvägen nedanför.

Tonåringen skrek och sa på thailändska "Ingen älskar mig". Räddningstjänsten band fast henne på platsen då de var rädda att hon skulle försöka hoppa eller fly igen.

45-åriga Praison Wongjoo, en möbeltillverkare, som först hade hjälpt tonåringen, berättade för The Pattaya News "Jag såg att tonåringen grät och hade satt sig på gångvägen över motorvägen."

”Jag var rädd att hon skulle hoppa ner. Så min vän och jag tog henne från gångvägen ner till marken.” Han fortsatte.

Hon fördes till ett lokalt sjukhus för rådgivning, övervakning och assistans.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/