Lokal polis inspekterar japansk stil värdinna barer, inget olagligt hittades

FOTO: Sri Racha-polisen

Sri Racha –


Sri Racha-tjänstemän inspekterade lokala japanska värdinnabarer i går kväll där inget olagligt hittades.

Sri Racha-polisen rapporterade via sina thailändska mediekanaler att vid 7:30 i går kväll, stängde tjänstemän under ledning av Sri Rachas polischef överste Jakkaphan Kittisiriphonkun, tillsammans med Sri Racha-distriktets tjänstemän, av Sri Racha Nakhon Soi sex för den japanska värdinnans barinspektion.

Officerare kontrollerade alla personalåldrar och deras urin testades för droger.

Poliser upptäckte att alla hans personal är över den lagliga åldern av 18. Ingen av dem hittades med droger i testerna. Polisen var nöjda med resultatet och att barerna följer lagen.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/