Polisen överväger kontantbelöningar för anmälan av motorcykelracing

Bangkok-

Vill du tjäna lite extra pengar?

En representant för den kungliga thailändska polisen säger att de överväger att erbjuda kontantbelöningar till alla som ger information som leder till arrestering av personer som är inblandade i marknadsföring eller deltagande av motorcykelracing på allmänna vägar och motorvägar.

Matichon Online rapporterade erbjudandet igår, 16 augusti 2019.

Royal Thai Police diskuterar de juridiska konsekvenserna av erbjudandet om kontantbelöningar för information om den illegala motorcykel- och motorcykelracingen men siktar på att implementera dem i slutet av september.

Polisen säger att identiteten på alla som lämnar information om illegala motorcykelförare kommer att förbli anonym.

KÄLLAMatichon online
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/