Utredning inleddes efter att elev överfallits i skolan i Pattaya

Utredning inleddes efter att elev överfallits i skolan i Pattaya

Pattaya –
En utredning pågår efter att en sjuårig elev slogs i huvudet med en pinne på en skola i Pattaya förra veckan.

En Prathom Suksa 2-elev som hette "Jaja", blev upprörd efter att hon kom hem från skolan.

Hennes ögon svullnade och hennes mamma 26 år gamla Nutchanart tog henne till ett sjukhus innan hon rapporterade händelsen till polisen.

Läraren, 48-årige Naruemon Pattanachai, har gett en ursäkt till flickans föräldrar efter att händelsen uppdagades på sociala medier.

Läraren berättade för flickans föräldrar att flickan blev påkörd för att hon var långsam med att räkna i matematik.

Skolchefen säger att de har tillsatt en kommitté för att utreda frågan.

Thailändska sociala medier har varit nyfikna på frågan och många kommentatorer har sagt att även om det är mot lagen att slå elever är det vanligt i thailändska skolor.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/