Pattaya narkotikamisstänkt greps med droger och granat

Pattaya narkotikamisstänkt greps med droger och en granat

Pattaya –


Vad lokal polis kallar en betydande lokal knarklangare har arresterats i går i Pattaya med marijuana, Kratom-löv och juice och en granat.

Pattayas polis under ledning av biträdande befälhavare för Pattayas provinspolis överste Phongphan Wongmaneethet och tillförordnade Pattayas polischef överstelöjtnant Manot Wangsoosuek, har arresterat 34-åriga Sinrat 'Don' Phansri.

Polisen har beslagtagit 20 flaskor Kratom-juice, 8 buntar färska Kratom-blad, 13.9 gram torkad Kratom, 124 gram marijuana och en granat.

Gripandet följer efter att polisen fått ett tips om att den misstänkte sålde droger till turister på Walking Street under kvällstimmarna.

Efter utredningen grep polisen honom på Walking Street. Polisen har hittat narkotika i hans pickup och i hans hus.

Han har åtalats för olagligt innehav och tillverkning av kategori 5-droger med uppsåt att sälja och olagligt innehav av en granat.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/