Indisk kvinna arresterad i Pattaya-området, anklagad för att ha hållit en annan kvinna fången under de senaste sexton åren.

Singh lyssnar när polisen läser hennes arresteringsorder.

Chon Buri-

Polisen i Chon Buri har gripit en kvinna av indisk härkomst för att ha misshandlat en indisk kvinna som arbetat för henne som hembiträde under de senaste 16 åren. 

Offret berättade för polisen att hon lyckades fly från 46-åriga Geeta Singhs hem, där hon hade arbetat som tjänare utan lön sedan hon var fem i Chon Buri-området.

21-åringen identifierade sig som halvt indisk-halvt-thailändsk med namnet Ploy Pandey. Polisen slog till mot Singhs hem den 16 augusti och väckte flera anklagelser mot henne, inklusive bortförande, hot, förslavning och begränsning av en minderårigs frihet.

Polisen citerade Pandey som sa att hon brukade följa med sin mamma, som arbetade som piga i Singhs hem i Sri Racha-distriktet, sedan 2003, när hon var fem år gammal.

Men när hennes mamma ville lämna sitt jobb insisterade Singh på att hålla dottern fången.

Pandey berättade för polisen att Singh aldrig hade betalat henne för det arbete hon utförde i sitt hem eller i sin butik på en lokal marknad, och tillade att hon regelbundet blev överfallen eller nekad mat när hon vägrade att följa kraven.

Källa: Nationen

Prenumerera
KÄLLANationen/Thailands visum
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/