Två skadades när en bil körde in i elstolpen i centrala Pattaya

Två skadades när en bil körde in i elstolpen i centrala Pattaya

Pattaya –


Två personer har ådragit sig skador efter att ett litet motorfordon kört in i en elstolpe i Pattaya tidigt i morse.

Sawang Boriboon Thammasathans räddningsarbetare underrättades om en olycka på Sukhumwit Road klockan 2.

Räddningspersonal och The Pattaya News kom till platsen för att hitta en skadad sedan som kraschade in i en elstolpe. Sedanföraren, 21-åriga Silada Dettan, fick lindriga skador.

Hennes passagerare som hade fått allvarliga skador fördes till ett lokalt sjukhus. Passageraren namngavs inte i pressen.

Salida berättade för The Pattaya News att hon knappt undvek en kollision med en pickup. Hon krockade sedan med en elstolpe.

Polisen fortsätter dock sin utredning.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/