Big Bike-förare skadades allvarligt efter att ha kört in i bilen i Chonburi

Big Bike-förare skadades allvarligt efter att ha kört in i bilen i Chonburi

BILDER: Dragon Rescue 72.31

Chonburi – En motorcykelförare har ådragit sig allvarliga skador efter att ha kört in i en sedan i går i Chonburi.

Dragon räddningsarbetare underrättades om en olycka klockan 5:40 nära Amata Nakhon Chonburi Industrial Estate.

Polis och räddningstjänst anlände till platsen för att hitta en skadad sedan och en skadad Honda CBR 650F-motorcykel på vägen.

Motorcykelföraren, en 27-årig thailändsk man som bar hjälm, hade fått allvarliga skador. Han fördes i hast till Chonburi sjukhus.

Sedanföraren skadades inte.

Vittnen på platsen berättade för media att sedanen hade stannat i korsningen för att låta andra fordon på motsatt körfält korsa vägen.

Motorcykeln kom bakifrån i hög hastighet och krockade med baksidan av sedanen, enligt vittnen.

Polisen fortsätter dock sin utredning.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/