Motorcykelreparatör greps för påstådda sexuella trakasserier av en minderårig i Pattaya

Motorcykelreparatör greps för påstådda sexuella trakasserier av en minderårig i Pattaya

Bang Lamung –
En motorcykelreparatör har gripits efter midnatt i dag för påstådda sexuella trakasserier av en 14-årig flicka på en motorcykelverkstad i Nongprue.

Ett polisteam under ledning av överstelöjtnant Kritsanat Tanasuppanat från The Investigation Police Region 2 arresterade en 24-årig man på en motorcykelverkstad på Soi Khao Noi.

Den misstänkte urinen testades och var också positiv för droger enligt lokal polis.

Gripandet kom efter att poliser underrättades från Children Families Protection Center om att en minderårig hade blivit sexuellt trakasserad.

Den misstänkte ska ha berättat för polisen att flickan kom till motorcykelverkstaden för att fixa en motorcykel.

Han bad henne vänta inne i ett bakrum eftersom det fanns en fläkt och det var svalare. Efter det ska han ha följt efter henne och krävt att hon skulle lägga sig på en säng för att utföra sexuella handlingar.

Han ska ha börjat röra vid henne men flickan berättade för honom att hon är gravid. Den misstänkte stannade och hon flydde och informerade sin familj.

Han står inför ytterligare rättsliga åtgärder och hålls för närvarande av polis.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/