Kycklingförsäljare knivhuggen i huvudet av upprörd anställd i Sattahip

SATTAHIP:–Pol. Kapten Sinsamuth Boon Tatsana, underinspektör vid Sattahip Police Station Police rusade till 700-rai loppmarknaden i Sattahip den 25 augusti, efter att ha fått en rapport om att en man hade blivit knivskuren. På brottsplatsen hittade de räddningsarbetare som skötte en blodig Yannawuth Prasomwangsub, 28, en säljare av friterad kyckling med ett allvarligt huvudsår.

 

I förhör berättade den olyckliga försäljaren för polisen att han och hans fru är friterade kycklingförsäljare från Klang District i Rayong och de kör till Sattahip för att sälja sin kyckling på loppmarknaden. Med sig på den här resan hade de en 16-årig anställd Nat som hade kommit för att jobba för dem för bara en vecka sedan.

 

Medan de startade butiken frågade Yannawuth den besvärande medarbetaren om var deras matlagningsredskap fanns. Nat tog illa vid sig av att bli tillfrågad och kände sig förolämpad över att han ansågs vara en tjuv. Han fortsatte sedan med att sticka Yannawuth i huvudet med en kniv som användes för matlagning.

Rapporten nämnde inte Nats öde.

KÄLLAPattaya Mail
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/