Man skadad när han påstås bli påkörd av säkerhetsvakter vid konserten i Pattaya

Man skadad när han påstås bli påkörd av säkerhetsvakter vid konserten i Pattaya

Pattaya –
En affärsman från Hatyai har anmält sig till Pattayas polis efter att han ska ha blivit påkörd av säkerhetsvakter vid en konsert i Pattaya tidigt i morse.

37-årige Tongdee Prompanyanoe rapporterade till Pattayas polis vid 3:XNUMX.

Han berättade för polisen och The Pattaya News, som hade en reporter på stationen, att han attackerades av säkerhetsvakter vid en Mor lam-konsert (en traditionell laotisk sångform i Laos och Isan) i Pattaya, nära Jomtien-området.

Han berättade för polisen att han och hans två andra vänner träffades med käppar av tre säkerhetsvakter under konserten. Han hävdade för polisen att de inte gjort något fel och inte provocerat fram händelsen.

Han har kontaktat chefen och ägaren av lokalen som marknadsför konserten men sa att de var ohjälpsamma och vägrade lyssna på honom.

Polisen fortsätter sin utredning för ytterligare rättsliga åtgärder. De kommer att undersöka platsen och granska CCTV-band.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/