Pattaya efterlyser donationer till nordöstra översvämningsoffer

Pattaya efterlyser donationer till nordöstra översvämningsoffer

Pattaya –
Insamlingsdonationen för översvämningsoffer i Khon Kaen, nordöst om Thailand, pågår, med donationer som accepteras av Sawang Boriboon Thammasathan Rescue Foundation.

Donationer av föremål, inklusive alla användbara hushållsartiklar, dricksvatten, ris samt förpackade, konserverade och torkade livsmedel och klädesplagg
är välkomna till Sawang Boriboon Thammasathan Rescue Foundation i Pattaya från och med nu från 8:5 till XNUMX:XNUMX varje dag.

För mer information ring 038-221380, 038-222474, 080-6416161.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/